Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  Кондитерські вироби  >  Смачні десерти з міцним алкоголем

   Смачні десерти з міцним алкоголем 

Ціна: договірна

Десерти з додаванням алкоголю давно завоювали популярність у кулінарії. Невелика кількість віскі, рому чи лікеру додає страві глибини, робить смак багатшим і незвичайним. Такі десерти доречно подати на святковий стіл або просто порадувати себе чимось особливим. Image

Банановий чизкейк із карамеллю та віскі

Ніжний сирний десерт із банана та карамелі, який готується доволі просто. Гіркуватий віскі, особливо Jameson Irish Whiskey, додає чизкейку цікавої благородної ноти. Інгредієнти:

  1. печиво пісочне — 200 г;
  2. вершкове масло — 100 г;
  3. вершковий сир — 400 г;
  4. сметана 20% — 150 г;
  5. яйця — 2 шт.;
  6. цукор — 100 г;
  7. банан — 1 шт.;
  8. віскі — 40 мл;
  9. цукор для карамелі — 80 г;
  10. вершки 30% — 100 мл.

Печиво подрібнити та змішати з розтопленим маслом, утрамбувати у форму для основи. Збити сир зі сметаною, яйцями, цукром, та додати розім’ятий банан і віскі. Викласти на лист і випікати за температури 160°C близько години. Для карамелі розтопити цукор, влити вершки та проварити до однорідності. Полити чизкейк і подати охолодженим.

Тирамісу з амарето

Класичний італійський десерт із ніжним кремом і легкою кавовою гіркуватістю. Амарето додає йому делікатного мигдального присмаку. Інгредієнти:

  1. печиво савоярді — 200 г;
  2. маскарпоне — 250 г;
  3. вершки 33% — 150 мл;
  4. цукрова пудра — 50 г;
  5. кава еспресо — 150 мл;
  6. лікер амарето — 40 мл;
  7. какао.

Збити маскарпоне з вершками та цукровою пудрою до однорідності. Савоярді, яке можна придбати в магазині MAUDAU, швидко занурити в суміш кави та амарето, викласти у формі шарами з кремом. Зверху посипати какао і відправити до холодильника. Тримати у камері кілька годин перед подачею.

Шоколадний торт із віскі

Насичений десерт для справжніх поціновувачів. Віскі підкреслює глибину шоколадного смаку, робить торт ароматним. Інгредієнти:

  1. чорний шоколад — 200 г;
  2. вершкове масло — 150 г;
  3. цукор — 150 г;
  4. яйця — 3 шт.;
  5. борошно — 100 г;
  6. какао — 30 г;
  7. розпушувач — 1 ч. л.;
  8. віскі — 50 мл.

Розтопити шоколад із маслом, змішати із цукром та яйцями. Додати борошно, какао, розпушувач і віскі. Випікати за температури 180°C приблизно 40 хвилин. Подавати можна з кулькою ванільного морозива.


Панакота з ромом і кокосом

Ніжний італійський десерт із тропічними нотками та пікантним смаком рому. Інгредієнти:

  1. вершки 33 % — 400 мл;
  2. молоко — 100 мл;
  3. цукор — 60 г;
  4. желатин — 10 г;
  5. ром світлий — 30 мл;
  6. кокосова стружка — для декору.

Замочити желатин у молоці, додати підігріті з цукром вершки та ром. Розлити у форми та поставити в холодильник мінімум на 4 години. Перед подачею посипати кокосовою стружкою. Алкоголь у десертах дозволяє розкрити їхній смак. Правильно підібраний лікер, ром чи віскі здатні перетворити навіть просту страву на ресторанний шедевр, який запам’ятається надовго.


Оголошення із рубрики "Кондитерские изделия"переглянути все
Торти Київ на заказ аніме торт манга косплей торт їстівний фотодрук Киев
Торти Київ на заказ аніме торт манга косплей торт їстівний фотодрук Киев
Подарунковий набір полуниця в шоколаді Київ подарунок дівчині дружині клубника в шоколаді
Подарунковий набір полуниця в шоколаді Київ подарунок дівчині дружині клубника в шоколад
Торти Бенто на замовлення в Києві – Оригінальні та смачні десерти
WHYSOTASTY — команда професіоналів у Києві, яка вже 7 років створює солодкі шедеври на з
Кондитерська Київ – Торти Бенто, капкейки, їстівні букет
WHYSOTASTY — кондитерська з 7-річним досвідом, що створює оригінальні торти, капкейки та
Торти на замовлення Київ індивідуальний дизайн торт на день народження Київ
Торти на замовлення Київ індивідуальний дизайн торт на день народження Київ