Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Косметологія  >  Масаж, солярій, спа  >  Авторський масаж у Києві

Авторський масаж у Києві  (пропоную)

Ціна: договірна

Запрошую вас у простір відновлення та гармонії. Мене звати Айджена, я майстер масажу з понад 15-річним досвідом роботи у сфері ручних та апаратних технік.

Чому обирають мої сеанси:

• Відновлення та релаксація - допомагаю зняти фізичну й емоційну напругу.

• Індивідуальний підхід - кожен рух продуманий і налаштований на ваші потреби.

• Поєднання технік - класичні європейські та східні практики в авторському стилі.

• Затишна атмосфера - окрема студія на лівому березі Києва, район Дарницької площі.

Формати сеансів:

• Тривалість: 1 / 1,5 / 2 години

• Для жінок та чоловіків

• Практики для відновлення м’язів, глибокого розслаблення та турботи про тіло

Атмосфера студії:

Моя студія - це місце, де ви відчуєте спокій, легкість і гармонію. Тут створені умови для комфортного відпочинку та перезавантаження.

Для запису та деталей пишіть у повідомленнях - loss_angel_loss

Реклама

Оголошення із рубрики "Массаж, солярий, спа"переглянути все
Масаж|Лівий берег|Київ
🔥Професійний масаж для дітей та дорослих - здоровʼя та релакс!🔥 Знімаю стрес, полегшую болі, покр
Чувственный общий релаксируюший массаж. Троещина. Не салон.
Приветствую вас! Приглашаю окунуться в мир прикосновений и нежных рук. Наверное, многи
Оздоровительный Релакс массаж Массаж простаты Лингам Киев
Приглашаю Мужчин на ПРОФЕССИОНАЛЬНЫЙ РЕЗУЛЬТАТИВНЫЙ ПОЛЕЗНЫЙ ОЗДОРОВИТЕЛЬНЫЙ массаж
Вот решение ваших финансовых проблем
Vous n'avez pas d'accès bancaire et n'approuv
Тайский массаж: откройте новые грани наслаждения в Киеве и Париже!
Ищете способ снять напряжение и наполнить своё тело энергией? Приглашаем Вас погрузиться