Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Косметологія  >  Масаж, солярій, спа  >  Послуги косметелогії в Crona Beauty Східниця

Послуги косметелогії в Crona Beauty Східниця  (пропоную)

Ціна: договірна
Автор: Крона  ( 30.10.2023)
Підприємство: Crona&Spa
Місцезнаходження: Україна, Львівська область, Східниця
Дата публікації: 29.11.2024

Crona Beauty – це місце гармонії, де ваша шкіра отримує здоровий блиск і дбайливий догляд. У нашому готелі ми пропонуємо сучасну апаратну та доглядову косметологію, побудовану на інноваційних методах ліфтингу та anti-age терапії.

Наші косметологи індивідуально створюють програми догляду, поєднуючи різні види масажів, процедури омолодження та апаратне відновлення. Подаруйте собі красу і молодість разом із Crona Beauty!

Реклама

Оголошення із рубрики "Массаж, солярий, спа"переглянути все
Студия лечебного массажа Massagist в Каменском
Авторський лікувальний масаж у MASSAGIST - це глибокі та інтенсивні прийоми, які швидко
Биоэнергетический безконтактный массаж
Уникальный метод направленный на восстановление энергетического равновесия организма.  П
Лингам массаж с релаксацией для мужчин
Если ты устал и чувствуешь, что жизнь проходит мимо тебя, я готова помочь тебе восстанов
Массаж Харьков 095-580-33-05,
Я рад предложить вам самые высококачественные и расслабляющие массажные услуги в Харькове. Я с радос
Расслабляющий и классический массаж в комплексе это чудесно
Устали от работы? Замучали стрессы? Звоните. Мои нежные и заботливые руки помогут вам о