Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Індивідуальні тілесні практики масажу Київ Дарниця

Індивідуальні тілесні практики масажу Київ Дарниця  (пропоную)

Ціна: договірна

Мене звати Анжеліка. Уже понад 15 років я працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе.

Кожен мій сеанс - це занурення в глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги та м’яке відновлення.

Я використовую техніки різних шкіл - від східних до європейських, і комбіную їх так, щоб тіло відчувало підтримку, а не механіку рухів.

Пропоную:

тілесні практики для зняття стресу та м’язового затиску

авторське поєднання масажних підходів

спокійний, безпечний простір моєї окремої студії

Тривалість зустрічі: 1,5–2 години.

Приймаю у власній затишній студії на лівому березі Києва, біля Дарницької площі.

У приватні повідомлення можу надіслати деталі про формати, фото студії та відео.

Для запису телефонуйте (але не завжди беру телефон) або пишіть у Telegram на номер із контактів, чи знайдіть мене за ім’ям loss_angel_loss.

Реклама

Оголошення із рубрики "Медицина, косметология"переглянути все
Как выбрать идеальный столик для маникюра: рекомендации для мастеров и владельцев салонов
Создание комфортного и функционального рабочего пространства — один из ключевых факторов успешной ра
💙 Лікування міжхребцевої грижі у санаторії «Березовий гай»
💙 Лікування міжхребцевої грижі у санаторії «Березовий гай» Біль у спині заважає жити повноцінно
Комплексне лікування кісточки на великому пальці ноги у санаторії "Березовий гай"
Халюс Вальгус  (кісточка на великому пальці ноги ) — не лише естетичний недолік, а й серйозна п
💙 Цукровий діабет 2 типу — не вирок!
💙 Цукровий діабет 2 типу — не вирок! У санаторії «Березовий гай» ми пропону
VEAN TATTOO: тату, пірсинг, видалення
VEAN TATTOO: ТАТУ, ПІРСИНГ, ВИДАЛЕННЯ Привіт!