Кожна людина прийшла на землю з певним призначенням, із місією. Кожен іде до своєї мрії. Це чудово. Але також кожна людина мріє зустріти своє кохання, свій ідеал, свою долю. Я думаю, що мало таких, які лягають спати, загадують бажання з думками про те, що хочуть назавжди залишитися самотніми. Так от, хочу сказати про те, що після чергової невдалої спроби загадування бажання і надії на зустріч тієї єдиної любові, ми втрачаємо віру і упокорюємося. А з чим упокорюємося? З тим, що така доля бути одному.
СТОП! Це грандіозна помилка!
Згадуємо вище: Кожна людина прийшла на землю з певним призначенням, з місією.
Пам'ятайте!
Кожна людина народжена на цій землі, щоб стати і бути щасливою. У нього є вибір: стати щасливим пізніше, чекаючи дива, або стати щасливим зараз і відчувати себе щасливим завжди.
ВИ ЗАСЛУГОВУЄТЕ НА КОХАННЯ!
Кохання зцілює. Кохання надихає. Кохання робить нас щасливими!
Будьте щасливі!
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.