Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги психологів  >  Психологічний тренінг «Моя рідна душа»

Психологічний тренінг «Моя рідна душа»  (пропоную)

Ціна: договірна
Підприємство: Психологический тренинговый центр Unity
Місцезнаходження: Україна, Київ
Дата публікації: 13.03.2026

Кожна людина прийшла на землю з певним призначенням, із місією. Кожен іде до своєї мрії. Це чудово. Але також кожна людина мріє зустріти своє кохання, свій ідеал, свою долю. Я думаю, що мало таких, які лягають спати, загадують бажання з думками про те, що хочуть назавжди залишитися самотніми. Так от, хочу сказати про те, що після чергової невдалої спроби загадування бажання і надії на зустріч тієї єдиної любові, ми втрачаємо віру і упокорюємося. А з чим упокорюємося? З тим, що така доля бути одному.

СТОП! Це грандіозна помилка!

Згадуємо вище: Кожна людина прийшла на землю з певним призначенням, з місією.

Пам'ятайте!

Кожна людина народжена на цій землі, щоб стати і бути щасливою. У нього є вибір: стати щасливим пізніше, чекаючи дива, або стати щасливим зараз і відчувати себе щасливим завжди.

ВИ ЗАСЛУГОВУЄТЕ НА КОХАННЯ!

Кохання зцілює. Кохання надихає. Кохання робить нас щасливими!

Будьте щасливі!

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги психологов"переглянути все
Консультация психолога, психотерапевта
Кошулько Наталья Анатольевна практикующий психотерапевт (гештальт - подход), вторая ступ
Психолог Киев
Есть желание, есть время, есть деньги, но нужного специалиста не ока
Результативное лечение алкоголизма сегодня
Одной из самых страшных проблем современного общества без зазрений совести можно назвать алкого
Практикующий детский и подростковый психолог
Работа психолога направлена на:•    развитие познавательной деятельности (памяти, внимания, мышления
Тренинги. Биотерапия. Личностный Рост. Здоровье.
Провожу мастер классы - предназначение, личностный рост, саморазвитие, биоэнергетика, от