Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Косметологія  >  Масаж, солярій, спа  >  майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик

майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик  (пропоную)

Ціна: 4 000 грн.

Привіт, я Вікторія.

Я майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик. Уже багато років працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе.

Кожен мій сеанс - це занурення у глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги та м’яке відновлення. Я використовую техніки різних шкіл - від східних до європейських - і комбіную їх так, щоб тіло відчувало підтримку, а не механіку рухів.

Пропоную:

• тілесні практики для зняття стресу та м’язового затиску

• авторське поєднання масажних підходів

• спокійний, безпечний простір моєї студії

Тривалість зустрічі: 1,5–2 години.

Приймаю у власній затишній студії на лівому березі Києва, біля Дарницької площі.

У приватні повідомлення можу надіслати деталі про формати, фото студії та відео. Для запису та вибору формату звертайтеся до мого менеджера в телеграм loss_angel_loss+380933690746 Вона відповість на всі питання й організує зустріч.

Довіртеся професіоналам - дозвольте собі більше.

Реклама

Оголошення із рубрики "Массаж, солярий, спа"переглянути все
Чувственный массаж для женщин в Киеве: гармония, забота и наслаждение
Дорогие женщины, позвольте себе больше, чем просто отдых. Подарите телу и душе настоящее
Лечебный массаж в Харькове – здоровье и расслабление в надежных руках!
Хотите избавиться от боли в спине, напряжения в мышцах и усталости? Центр «Profi-massage
Чувственный общий релаксируюший массаж. Троещина. Не салон.
Приветствую вас! Приглашаю окунуться в мир прикосновений и нежных рук. Наверное, многи
Послуги косметелогії в Crona Beauty Східниця
Crona Beauty – це місце гармонії, де ваша шкіра отримує здоровий блиск і дбайливий догля