Привіт, я Вікторія.
Я майстриня тілесно-орієнтованих та тантричних практик. Уже багато років працюю з тілом і допомагаю людям повертатися до спокою, ресурсу та відчуття себе.
Кожен мій сеанс - це занурення у глибоке розслаблення, робота з м’язами, зняття напруги та м’яке відновлення. Я використовую техніки різних шкіл - від східних до європейських - і комбіную їх так, щоб тіло відчувало підтримку, а не механіку рухів.
Пропоную:
Тривалість зустрічі: 1,5–2 години.
Приймаю у власній затишній студії на лівому березі Києва, біля Дарницької площі.
У приватні повідомлення можу надіслати деталі про формати, фото студії та відео. Для запису та вибору формату звертайтеся до мого менеджера в телеграм loss_angel_loss+380933690746 Вона відповість на всі питання й організує зустріч.
Довіртеся професіоналам - дозвольте собі більше.
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.