Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Косметологія  >  Масаж, солярій, спа  >  Вишуканий масаж для чоловіків

Вишуканий масаж для чоловіків  (пропоную)

Ціна: 4 000 грн.

Мене звати Вікторія. Я - частина команди Sensus, проєкту, де масаж стає мистецтвом відчуттів.

Мої сеанси - це не просто розслаблення. Це гра енергій, де ваше тіло отримує те, про що давно мріяло, але не наважувалося попросити.

Що на вас чекає:

Тантричний масаж із елементами авторських практик

Body‑масаж, де стираються межі між відчуттями

Повільне, глибоке занурення у стан гармонії

Атмосфера прийняття й свободи

Для кого:

Для чоловіків, які готові до відвертості без зайвих бар’єрів, до близькості без шаблонів, до задоволення без поспіху.

Локація:

Осокорки / можливий виїзд

Преміум‑сервіс:

Для запису та вибору формату звертайтеся до мого менеджера в телеграм loss_angel_loss+380933690746 Вона відповість на всі питання й організує зустріч.

Довіртеся професіоналам - дозвольте собі більше.

Реклама

Оголошення із рубрики "Массаж, солярий, спа"переглянути все
Майстриня масажу Яна (Київ)
Я Яна. Майстриня тілесних практик, жіночності та мистецтва дотику. Створюю простір, де чоловік може
Енергетичний масаж у Києві для чоловіків та жінок
Мене звати Амріта. Я понад 10 років працюю з тілесними та релаксаційними практиками, спрямованими на
Масаж гарячим камінням (стоун-терапія)
Нагадування: Восени має хрустіти листя під ногами, а не Ваш хребет Причини прийти на масаж ДЛ
Эротический массаж в Харькове – студия Imperium
Эротический массаж в Харькове – студия Imperium Ищете лучший эротический массаж в Харьк
Масаж|Лівий берег|Київ
🔥Професійний масаж для дітей та дорослих - здоровʼя та релакс!🔥 Знімаю стрес, полегшую болі, покр