Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Медичні послуги  >  Лікування  >  Центр сімейної медицини Ольвиця

Центр сімейної медицини Ольвиця  (пропоную)

Ціна: договірна
Автор: Менеджер  ( 02.12.2024)
Підприємство: Ольвиця
Місцезнаходження: проспект Петра Григоренка, 3Б, Киев
Дата публікації: 02.12.2024

Ольвиця – сімейний центр з удосконаленим сервісом і європейським обслуговуванням. Звертаючись до нас, жителі та гості Києва, отримують кваліфіковану допомогу професіоналів, які в питанні турботи про здоров’я роблять ставку на непорушні принципи доказової медицини.

Ольвиця – це багатопрофільний медичний центр заснований у 2020 році. Зараз окрема клініка, яка має 7 повністю оснащених новітнім обладнанням профільних кабінетів для прийому пацієнтів у місті Києві на лівому березі.

Медичний центр Ольвиця оснащений сучасним обладнанням від провідних світових виробників, що дає можливість проводити точну та швидку діагностику, а також пропонувати пацієнтам широкий спектр процедур.

Реклама

Оголошення із рубрики "Лечение"переглянути все
Лікування ревматоїдного артриту
Ревматоїдний артрит не вирок: поверніть своє здоров’я разом із санаторієм «Хмільник» 🏥🌿   Вто
Підводний душ-масаж Хмільник путівка
Підводний душ-масаж у радоновій воді – це одна з найбільш результативних методик оздоров
Ендопротезування тазостегнового суглоба в клініці Медіком, Київ
Біль у стегні заважає рухатися і жити повноцінним життям? Не відкладайте своє здоров'я н
Офтальмолог (окуліст), Діагностика зору "ЛЮКС ВІЖН" Івано-Франківськ
Запрошуємо вас на діагностику зору в Івано-Франківську
Виїзний лікар-уролог Київ та область
Ми пропонуємо професійні урологічні послуги. Наші лікарі мають понад 20 років досвіду. В