Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Медичні послуги  >  Масаж

Масаж  (пропоную)

Ціна: 4 100 грн.

Преміум ритуал глибокого занурення в чуттєвість.

Церемонія тіла, насолоди й усвідомлення. Подорож крізь бажання, текстури, дихання, дотики.

Включає:
Класичний масаж
Енергетичний масаж
Тантричний масаж

Я працюю на виїзді. Маю колег. Можу порекомендовать.

Всі подробиці пришлю

Реклама

Оголошення із рубрики "Медицинские услуги"переглянути все
Майстриня масажу
Привіт! Я — Анна, і запрошую тебе на преміальний масаж у Львові. Розслаблення, тілесна присутність,
Массаж релакс
Массаж расслабляющий.классический,общий,спортивный,ног,точечный ,боди и т.д кроме простаты . по ваш
Мережа медичних коворкінгів
Kabimed – мережа медичних коворкінгів для приватної практики незалежних лікарів.
Medhouse
Medhouse - це медичний центр в Івано-Франківську, який націлений на надання пацієнтам найвищого
Ультразвукова діагностика в сучасній медицині
У світі сучасної медицини ультразвукова діагностика (УЗД) стала одним з найважливіших ін
Хіджама в I.D.CLINIC: м’яко запускаємо ресурси організму — без зайвого пафосу, по-людськи і з турботою
1
Хіджама в I.D.CLINIC: м’яко запускаємо ресурси організму — без зайвого пафосу, по-людськи і з турботою

Що таке хіджама і чому її обирають Хіджама — це метод вакуумної терапії, коли спеціальні банки створюють негативний тиск на шкірі. У клінічній практиці цей підхід застосовують як допоміжний: для розслаблення м’язів, покращення локального кровообігу, зняття ...