Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги репетиторів  >  Історія, підготовка до НМТ 2026 на Робочій

Історія, підготовка до НМТ 2026 на Робочій  (пропоную)

Ціна: 162 грн.

Репетитор з історії у Дніпрі запрошує учнів 9–11 класів на підготовку до НМТ, ДПА та шкільних контрольних робіт у репетиторському центрі Алгоритм, що знаходиться на вулиці Робоча 146.

Якщо ваша дитина має труднощі з вивченням історичних тем або ви прагнете глибше зрозуміти події української та всесвітньої історії — наші досвідчені викладачі допоможуть систематизувати знання та легко орієнтуватися у хронології, термінах, персоналіях і ключових подіях.

Ми працюємо за сучасною програмою з урахуванням усіх вимог до НМТ і надаємо учням чіткі матеріали для запам’ятовування, тренувальні тести та авторські схеми.

Репетиторський центр Алгоритм у Дніпрі має багаторічний досвід успішної підготовки випускників, а наші викладачі вміють пояснити складне — просто і цікаво. Заняття проходять у комфортних класах із затишною атмосферою, що сприяє зосередженому навчанню.

Ми пропонуємо як індивідуальні, так і міні-групові заняття, щоб кожен міг обрати формат, зручний саме для нього. Якщо вам потрібен професійний репетитор з історії у Дніпрі — приходьте до центру Алгоритм на вул. Робоча 146.

Проводимо безкоштовну консультацію та тестування для визначення рівня знань. Почніть готуватися до іспитів вже зараз — з нами історія стає зрозумілою та захопливою.

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги репетиторов"переглянути все
Репетитор з фізики та астрономії | Кандидат педагогічних наук
Вітаю! Мене звати Олександр, мені 41 рік, і я вже понад 15 років доп
Викладачка малювання | Онлайн-уроки для дітей від 5 до 17 років
Привіт! Мене звати Вера, я — викладачка малювання, яка вірить, що кожна дитина талановита, а ма
Логопед | Корекційний педагог для дітей 4–17 років
Вітаю! Мене звати Дарʼя, я дипломований вчитель-логопед, який допомагає дітям розвивати мовленн
Літній табір Навколо світу за літо
☀️ Літо, сонце, пригоди і жодної нудної хвилини!  Приєднуйся до нашої веселої банд
Репетитор з англійської мови
Онлайн-уроки іноземних мов. - Для дорослих і дітей від 5 ро