До ваших послуг:
Робота з дітьми:
Індивідуальні зустрічі. Консультації, психодіагностика, психокорекція. Розмова із батьками.
Групові заняття. Арт-терапія, групи: 15-18 років. Запрошую дітей та підлітків на тренінг спілкування.
Арт-терапія – це дивовижний спосіб розвиватися із задоволенням. Розвиваємо впевненість у собі, підвищуємо самооцінку, вчимося вирішувати конфлікти, впораємося зі страхами, образами, агресією. Разом подолаємо труднощі у школі, адаптацію у колективі. Розвиваємо емоційний інтелект.
Робота із дорослими:
Індивідуальна психотерапія (психоаналітичний підхід).
Групова психотерапія (психоаналітичний підхід).
Арт-терапія. Група "Я малюю новий світ".
Зустрічі спрямовані на роботу з образом "Я".
Онлайн-консультації.
Питання, з якими до мене найчастіше звертаються:
- Труднощі у спілкуванні (сором'язливість, конфліктність, відсутність друзів, суперництво);
- проблеми з навчанням, роботою (небажання ходити до школи, погана успішність, відсутність інтересу, непосидючість, профорієнтація);
- емоційні переживання (образливість, плаксивість, страхи, паніка, істерики, страшні сни, тривожність, пригнічений настрій, думки про смерть);
- некерована поведінка (злодійство, брехня, впертість, втечі з дому, ігрова залежність);
- низька самооцінка (невпевненість, незадоволеність собою);
- психосоматичні порушення (часті хвороби, панічні атаки, депресія, харчові розлади, тики, енурез);
- Сімейні питання (розлучення, конфлікти, вибір партнера, виховання дітей).
мій сайт http://lebedanastasia.tilda.ws/ вартість 1200 грн. 1 зустріч 50 хвилин
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.