Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги репетиторів  >  Вчитель інформатики та репетитор з програмування

Вчитель інформатики та репетитор з програмування  (пропоную)

Ціна: 520 грн.

👋 Привіт! Мене звати Данило, я викладаю інформатику вже понад 4 роки та допомагаю дітям з 8 до 17 років відкривати світ сучасних технологій через програмування. Провів понад 700 онлайн-уроків та допоміг 50+ учням створити свої перші ігри, сайти та додатки.

💡 Чому саме я:
  • Закінчив Ізмаїльський державний гуманітарний університет у 2020 році за спеціальністю «Інформатика».

• Маю досвід роботи в школах, а також на курсах робототехніки та програмування.

• Мої учні:

• Створюють власні проєкти в Scratch, Roblox Studio, Minecraft Education .

• Навчаються Python з нуля та пишуть прості боти та ігри.

• Розвивають алгоритмічне мислення , критичне мислення та впевненість у собі.

• Працюю індивідуально, підлаштовую програму під інтереси та рівень дитини .

• Використовую гейміфікацію, міні-челенджі, квести — навчання не нудне, а захоплююче!

📚 Навчання:
  • Формат: онлайн, платформа Zoom.

• Напрями: Python, Scratch, Roblox, Minecraft, Web-програмування.

• Індивідуальні заняття або міні-групи.

• Графік — гнучкий, підбираємо зручно для вас.

🎯 Мета кожного уроку — не просто навчити коду, а зробити дитину самостійною у вирішенні задач, креативною та впевненою в собі.

📩 Запишіться на пробне заняття — і ми разом створимо перший міні-проєкт уже на першому уроці!

Telegram: @OsviTech - перше заняття безкоштовне

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги репетиторов"переглянути все
Викладачка малювання | Онлайн-уроки для дітей від 5 до 17 років
Привіт! Мене звати Вера, я — викладачка малювання, яка вірить, що кожна дитина талановита, а ма
Корекційний садочок
КОРЕКЦІЙНИЙ САДОЧОК В КАМ’ЯНСЬКОМУ Садочок ЖИРАФЕНЯТКО – це
Репетитор з англійської мови
Онлайн-уроки іноземних мов. - Для дорослих і дітей від 5 ро
Логопед
Онлайн-заняття з логопедом для дітей та дорослих. - Вік: 4+ років - Формат: Онлайн (Zoom, Goog
Онлайн-уроки з дикції, сценічної мови, основ ораторського мистецтва, пластики, психології.
Постановка дихання, вимови, артикуляції. Знайомство із риторикою, психологією, ораторським мистецтво