Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  Продам субпродукты говяжье:

   Продам субпродукты говяжье:  (продам)

Ціна: договірна
Автор: Наташа  ( 04.08.2006)
Підприємство: ooo
Місцезнаходження: Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровськ
Дата публікації: 14.09.2011

Продам субпродукты говяжье: вымя, печень, жилку, сердце, легкие, мясообрезь.

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
Паштеты из мяса птицы продам
Паштеты из мяса птицы в ж/б 290 гр из мяса свинины мазовецкий фирмы Марко продаю цена производите
Продам суповую курицу
Продам суповую курицу,охлажденную и замороженную.
куплю
Тримминг св-ной 80/20,лопатка св-ная 4D
Куплю мясопродукты свиные!!!
Куплю сало (бок,хребет), жир,уши,головы,баки,шкуру,триминг! На постоянной основе!!! ЗАМОРОЖЕНОЕ!
куплю говядину
Куплю головизну говяжью жилованную. За наличный рассчет.
Кістки з шийної частини свині Кости с шейной части свиньи
1
Кістки з шийної частини свині Кости с шейной части свиньи

Кістки з шийної частини свині – це завжди найкраща основа для будь-яких холодців та бульйонів. Вони багаті на фосфор і кальцій, що означає їх благотворний вплив на міцність кісток споживача. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся ...

Підгарля з шкірою (лодка) свиняче Баки свиные с шкурой (лодка)
1
Підгарля з шкірою (лодка) свиняче Баки свиные с шкурой (лодка)

Підгарля вважається однією з найбільш жирних частин туші. Не зважаючи на занадто високу жирність – підгарля є чудовим джерелом цинку та вітаміну В. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Коммерс» ...

Свинні вуха без ракушки Свиные уши без ракушки
1
Свинні вуха без ракушки Свиные уши без ракушки

Свинячі вуха сьогодні вважаються однією з кращих закусок, і не дивно, адже цей субпродукт дуже корисний - в свинячих вухах багато кальцію і білка, вони насичені цинком, магнієм і йодом. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся ...

Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная
1
Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная

Свинячий окіст (шинка) це м’язи, які відокремлені від тазової, крижової та стегнової кісток одним пластом, без м’язової та сполучної тканини що прилеглі до гомілкової кістки. Цей продукт найчастіше використовують для приготування – запікання чи тушкування, виготовлення ...

Ошийок свинячий Свиной ошеек
1
Ошийок свинячий Свиной ошеек

Ошийок свинячий - це найсмачніша і найкорисніша частина тушки, з тонкими прошарками білого сала, не жирна. Це частина антрекоту, розташованого ближче до голови, без кістки. У м'ясі ошийка багато сальних прожилок, завдяки чому, м'ясо після приготування дуже ...