Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги репетиторів  >  Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів

Репетитор англійської мови для учнів 1–5 класів  (пропоную)

Ціна: 460 грн.

Привіт! Мене звати Анастасія, і я — викладачка англійської мови з освітою педуніверситету міста Умань. Мені 19 років, але я вже маю практичний досвід викладання та щиро закохана у свою справу. Працюю з дітьми молодшого та середнього шкільного віку — допомагаю полюбити англійську, а не просто вчити її "для оцінки".

📌 Що отримує ваша дитина:

✔️ Розуміння мови, а не заучування — навчаємося граючи, говоримо з першого уроку
✔️ Покращення шкільних оцінок — допомога з домашнім завданням, підготовка до контрольних
✔️ Розвиток впевненості у спілкуванні англійською
✔️ Веселу атмосферу — заняття проходять легко, бо враховують вік, темперамент і захоплення дитини

💼 Чому варто обрати мене:
  • Освіта: педагогічна спеціальність + додатково навчаюсь на маркетолога — це дає мені сучасний підхід до навчання

• Вмію знаходити контакт з кожною дитиною: захоплююсь музикою, готую, практикую йогу — точно знайду спільну мову

• Створюю для дітей атмосферу підтримки та без стресу , в якій хочеться вчитись

• Використовую ігри, пісні, мультфільми , інтерактиви — все, щоб навчання було цікавим

🎯 Результати:
  • Учні починають вільно будувати речення вже за перший місяць занять

• Батьки відзначають зростання впевненості та інтересу до мови

• Допомогла покращити оцінки з англійської у 90% учнів, з якими працювала

📲 Запрошую на пробне заняття! Telegram: @OsviTech - перше заняття безкоштовне
Навчання з любов'ю до мови — і до вашої дитини 💛

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги репетиторов"переглянути все
Онлайн-заняття з малювання
Онлайн-заняття з малювання для дітей. - Вік 6+ років.
Репетиторство. Правознавство. Філологія
Консультації із питань конституційної визначеності (правознавства). Написання, редагування тек
Вирішення тестів та іспитів онлайн на замовлення.
Допомога у вирішенні онлайн тестів та іспитів з різних дисциплін. Ви можете
Онлайн уроки англійської мови
Репетитор англійської мови
Репетитор англійської мови з 8-річним досвідом
Запрошую на індивідуальні заняття з англійської мови!