Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги репетиторів  >  Вирішення тестів та іспитів онлайн на замовлення.

Вирішення тестів та іспитів онлайн на замовлення.  (пропоную)

Ціна: 200 грн.

Допомога у вирішенні онлайн тестів та іспитів з різних дисциплін.
Ви можете замовити складання тестів та іспитів будь-якої складності з будь-якого предмета. Я працюю і з тими тестами, де для вибору відповідей потрібно розв'язати задачу, проаналізувати текст. Також виконую термінові тести, якщо ви обмежені в часі, та гарантую: здачу роботи в обумовлений термін; правильні відповіді в тесті; уважне ставлення до інструкцій тесту; безпеку ваших даних.
Також виконую контрольні, курсові, дипломні, магістерські роботи, реферати, статті, есе, звіти по практиці, задачі та інші види навчальних та наукових робіт.

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги репетиторов"переглянути все
Репетитор по английскому языку
Всем привет! Рад приветствовать вас на своей страничке! :)СРАЗУ МОМЕНТ - оплата
Репетитор з англійської мови
Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного
Репетитор з фізики: індивідуальний підхід і мотивація до успіху
Шукаєте досвідченого репетитора з фізики, який допоможе вашій дитині не тільки засвоїти шкільну прог
Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом
Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закл
Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!
Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть о