ПП «Ексімінвест» являється дилером ВАТ “МОЖЕЛІТ” - Білоруського
виробника якісного яловичого желатину. ВАТ ”МОЖЕЛІТ” – один з
найбільших і дуже відомих виробників желатину на території СНД і єдиний в
Євразійському економічному союзі. Виробництво унікальної в своєму роді
продукції здійснюється на високопродуктивному технологічному обладнанні,
оновлення якого відбувається постійно. У своїй діяльності ВАТ
“МОЖЕЛІТ” щорічно досягає нових висот. Підприємство бере участь у різних
професійних виставках і конкурсах, підтверджуючи лідерство в області
виробництва такої необхідної і якісної продукції. 13 вересня 2013 року
ВАТ “МОЖЕЛІТ” отримав свідоцтво, яке підтверджує впровадження на
підприємстві Халяль стандартів (Halal). Фахівці підприємства пройшли
навчання за програмою «Консультант по виробництву продукції і послуг
стандартів Халяль». Виробництво желатину «Халяль» сертифіковано
відповідно до вимог стандартів IHI Alliance і міжнародних стандартів MS
1500: 2004, MS 1500: 2009. Якісні показники желатину «Халяль» повністю
відповідають показникам желатину харчового. Кожна партія желатину
«Халяль» буде супроводжуватись підтверджуючим сертифікатом і знаком
«Халяль» на етикетках, прикріплених до мішків. Пищевой желатин говяжий
упакован в оригинальные пп мешки массой нетто 25 кг Пищевой желатин
применяется в различных областях промышленности: – в кондитерской для
производства желе, мармелада жевательных конфет, десертных блюд, кремов,
тортов, – в молочной – для производства мороженого, йогуртов, десертных
сыров, – в мясо- и рыбоперерабатывающей – для заливных из мяса и рыбы,
студней, зельцев, мясных и рыбных консервов, – в производстве напитков –
для осаждения и осветления (оклейки) вин, – в косметологии – при
производстве гелей и муссов. Желатин – полезный продукт высочайшего
качества, способствующий укреплению здоровья: – укрепляет суставы и
сердечную мышцу, – улучшает обмен веществ, – повышает умственную
работоспособность, – сохраняет здоровое состояние кожи, – придаёт
эластичность и прочность сухожилиям и связкам, – предотвращает развитие
артроза и остеопороза, – приводит к улучшению роста и структуры волос и
ногтей. Желатин пищевой используется не только в промышленном
производстве, но и домашней кулинарии, как отдельный элемент здорового
питания. Способ применения: 10 г желатина (1 столовая ложка) всыпать в
250 – 300 мл горячего (70°С – 80°С) сиропа, бульона или горячей воды,
перемешать до полного растворения и процедить. Разлить по формам и
поставить в холодное место для застывания. За цінами та наявністю
товарів на складі, а також для отримання ширшої інформації про
зацікавлений Вами товар, просимо звертатись за контактними телефонами.
Ми завжди будемо раді новим клієнтам у співпраці на взаємновигідних
умовах.
Производитель
МожелитСтрана производительБеларусьТипЖелатинДополнительные характеристикиBloom220-140Размер частиц, меш60 - 6Динамическая вязкость раствора с массовой долей желатина 10%, мПа.с, не менее26,0 22,5 21,5 20,0Срок годности, лет3