Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Обладнання, інвентар, інструмент  >  Гірниче та нафтогазовидобувне обладнання  >  Вимірювання віброметри, ДСТУ ISO 10816, навчальний центр підвищення кваліфікації

   Вимірювання віброметри, ДСТУ ISO 10816, навчальний центр підвищення кваліфікації  (продам)

Ціна: договірна

Будь-яке сучасне виробництво має на своєму балансі:

• Компресори;

• Електричні шпинделі;

• Вентилятори;

• Двигуни;

• Механічні верстати;

• Охолоджуючі установки та іншу техніку.

Час від часу необхідно перевіряти їх коректну роботу, щоб знати, чи обладнанню технічне обслуговування. Для оцінки стану машини оптимальним приладом є віброметр. Це пристрій, що знаходиться на службі у обслуговуючого персоналу, виробників машин і користувачів, що виконують і перевіряючих вібраційні вимірювання, дозволить виробити вірну стратегію.

Виконавши вимірювання віброметри і провівши моніторинг вібрації на досліджуваному обладнанні, отриману інформацію можна завантажити (USB інтерфейс використовується) в комп'ютер. Вимірювання віброметри проводяться неймовірно швидко і виключно зручно, що є перевагою використання даного пристрою.

Віброметр, відповідний ГОСТ ISO 10816, здатний виміряти як загальну вібрацію, так і локальну.

Типи і одиниці вимірювань.

Типами вимірювань є:

• RMS - середньоквадратичне значення;

• Рк - пікове значення;

• PP - повної амплітуди (пік-пік).

Одиницями вимірювань є прискорення (г), швидкість (мм / с), зміщення (мкм) і частота (Гц, об / хв).

Багатофункціональність віброметра.

Використовуючи програмне забезпечення (ПО), можна виконати поглиблений моніторинг досліджуваного обладнання, зберігши інформацію для подальшого аналізу. Задавши заздалегідь маршрут, можна все записи даних зберегти в комп'ютері і побудувати по точках вимірювання тренд вібраційного розвитку.

Мало того, що сучасні віброметри прості в експлуатації, але багато моделей, володіючи великою функціональністю, дозволяють вирішувати багато завдань. Як приклад можна привести віброметр «ПРОТОН-Баланс-II», який додатково позводяет проводити балансування роторів на місці (у власних опорах зібраного будь-якого обертового агрегату). Крім основного призначення, прилад може виконувати функції тахометра, термометра, фазометра і провести вібраційний аналіз! Навіщо купувати кілька пристроїв, коли є «ПРОТОН-II-Баланс»?

Подібне можна сказати і про інший багатофункціональний прилад, BALTECH VP-3470. Він може вимірювати вібрацію, проводити віброконтроля, виконувати функції тахометра, фазометра, стробоскопа, балансувальника, осцилографа!

Прості моделі і наш сервіс.

Найбільш нашими простими моделями є віброручкі BALTECH VP-3405 (вимірює тільки віброшвидкість) і BALTECH VP-3405-2 (вимірює ще вібропереміщення і віброприскорення), у яких в корпус вбудований датчик вібрації.

Крім вимірювальних приладів «Балтех» пропонує і сервісні послуги.

Наш відділ технічного сервісу (ОТС) здатний виконати ВІБРОДІАГНОСТИКА і вібромоніторинг роторних динамічних механізмів (насоси, компресори, вентилятори, електродвигуни, редуктори, підшипники кочення, підшипники ковзання).

«Навчальний центр підвищення кваліфікації та підготовки фахівців« Балтех »» проводить навчальні курси (безкоштовні для покупців наших приладів) за правилами Вібрації з ВИМІРЮВАННЯ віброметрів і допомогою аналізаторів Вібрації (віброаналізатор).


Реклама

Оголошення із рубрики "Горное и нефтегазодобывающее оборудование"переглянути все
Віброметр балансувальник для вимірювання вібрації та балансування на місці
Ідея створення портативного переносного приладу, за допомогою якого можна було б контролювати і техн
резцы РКС-1 РКС-2
Продам резцы РКС-1 РКС-2 новые. Количество уточняйте по тел.
сухарь на дробилку СМД- 108
Продам сухарь на дробилку СМД -108 
Ремонт грейфера
Выполняем капитальный ремонт грейферов одноканатных, двухканатных, четырехканатных двухчелюстных.
Продам новую дробилку
Здравствуйте!  Имеем в наличии новое, именно новое о
Вальцы тонкого помола СМК-1096
1
Вальцы тонкого помола СМК-1096

Вальцы тонкого помола предназначены для помола керамических масс, не содержащих  крупных камней и металлических включений. По конструкции и принципу действия они относятся к типу валковых дробилок с гладкими валками, в которых раздавливание материалов сочетается ...

Молотковая мельница большой производительности
1
Молотковая мельница большой производительности

Продам с хранения мельницу молотковую для осадочных горных пород (глина, мел). Мощность потребляемая 300 кВт. Модель 13002. Подробности, цена по запросу. (190206)