Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  Сало свиное пр-во Польша

   Сало свиное пр-во Польша  (продам)


Фирма - импортер реализует оптом сало свиное: боковое - 12.50, хребтовое - 14.50, шкура - 10.50. Объем не ограничен. Цена зависит от объема партии закупки.

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
ШКУРА СВИННАЯ
ФИРМА-ИМПОРТЕР РЕАЛИЗУЕШ ШКУРУ СВИНУЮ ПРОИЗВОТСТВА ВЕНГРИИ.ЦЕНА НИЗКАЯ!ЕСТЬ ОБЪЕМ!ЗВОНИТЕ!!!
Филе курей бройлеров фасованное
Продаём филе курей бройлеров кулинарное фасованное, замороженное пакет 1 кг 15-20 кг., цена за1 кг
Говяжьи полутуши охлаждённые (коровы)
Продаём говяжьи полутуши 1-ой категории отечественные, охлаждённые (коровы) 75+. Цена за 1 кг = 21,8
Говядина блочная
Продаём говядину блочную, замороженную 1 сорт «обрезь». Цена за 1 кг = 15,50-17,50 грн. Подробная ин
Свиные полутуши замороженные 40-42 кг
Продаём полутуши свиные производства Америки, замороженные 40-42 кг. Цена за 1 кг = 21,90 грн. Подро
поставки мяса, субпродуктов, шпика из ФРГ, Бельгии. цены и ассортимент на сайте www.simplex.ru

Шановний пане! Ми займаємося оптовими продажами замороженого м'яса та субпродуктів. З цінами ви можете ознайомитися на нашому сайті www.simplexmeat.de або електронною поштою: simplex.meat@outlook.com Ціни з холодильників Німеччини, Бельгії Якщо у Вас виникнуть ...

Свиняча вирізка Вырезка свиная
1
Свиняча вирізка Вырезка свиная

Вирізка — найцінніша частина туші. Якщо розглядати її з анатомічної точки зору, то це м’яз, розташований над нирками вздовж поперекових хребців. Секрет особливої ніжності вирізки – відсутність регулярного фізичного навантаження на поперековий м’яз. Сучасне обладнання. ...

Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная
1
Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная

Свинячий окіст (шинка) це м’язи, які відокремлені від тазової, крижової та стегнової кісток одним пластом, без м’язової та сполучної тканини що прилеглі до гомілкової кістки. Цей продукт найчастіше використовують для приготування – запікання чи тушкування, виготовлення ...

Лопатка свиняча Лопатка свиная
1
Лопатка свиняча Лопатка свиная

Лопатка свиняча – це саме та частина свинячої туші, котра найчастіше використовується під час приготування страв. Її особливість у тому, що тут набагато менше грубих м’язів і поєднуючих тканин , ніж в інших частинах окісту. Сучасне обладнання. Висока якість ...

Корейка свиняча без кістки Корейка свинная без кости
1
Корейка свиняча без кістки Корейка свинная без кости

Корейка - це м'ясо з видаленим поверхневим жиром, знаходиться на спинній частини свині. Воно ніжне за структурою та ідеально підходить для стейків. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Коммерс» ...