Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  М"ясо та субпродукти глибокої заморозки

   М"ясо та субпродукти глибокої заморозки  (продам)

Ціна: договірна
Автор: Роман  ( 21.05.2012)
Підприємство: Агропобутсервіс
Місцезнаходження: Україна, Львівська область, Жовква
Дата публікації: 21.05.2012

М"ясо свинина(шия, шинка, лопатка, грудина з ребром і без, напівтуші, трімінг), субпродукти (шкіра, голови, ніжки, ребра, печінка, серце, легені), субпродукти птиці (печінка куряча, серце куряче, крило куряче, гузки курячі, шлунки курячі, печінка індича, серце індиче,крило індиче, гузки індичі, гомілка індича, фарш курячий (Астенхоф, Белвуд, Домако)). Власний імпорт, усі документи, можлива доставка, торг.

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
Продаем МДМ отличного качества
Компания импортер продаст МДМ Wiesenhoff со склада в Луцке. Для постоянных клиентов - хорошие услови
Несушка( тушка замор)-10грн
Продам суповую курицу замороженную с доставкой по Украине.ОПТ.
Кишки куриные замороженные
Продам кишки куриные замороженные в блоках, на корм животным, костный остаток куриный, отличного кач
окорок куриный
окорок куриный
Мясо яловичини в блоках
1
Мясо яловичини в блоках

Приватне підприємство пропонує якісну яловичину (охолоджену, заморожену) в блоках згідно ДСТУ:  - перший гатунок; - другий  гатунок .  Можлива знижка на продукцію за домовленністю. За детальнішою інформацією зветрайтесь за контактним номером телефону. ...

Салямі La bottega del gusto piccante salsiccia napoli 320 г
1
Салямі La bottega del gusto piccante salsiccia napoli 320 г

Сальсічча (Salsiccia Piccante) - типово італійська салямі, яку їдять в сиров'яленому вигляді або обсмажену на деревному вугіллі. Для її виготовлення використовується тільки грудинка і лопатка породистий свиней. В якості спецій найчастіше додають сіль, паприку, ...

Салямі I salumi buongustaio sopressa veneta без глютену 1кг
1
Салямі I salumi buongustaio sopressa veneta без глютену 1кг

Салямі - це різновид традиційної італійської ковбаси, прихильниками якого в Україні стає все більше кулінарів і звичайних споживачів. Завдяки витриманій складної рецептури і копіткій процесу виготовлення, який сформувався багатьма поколіннями і вимагає спеціальних ...