Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  ноги свинячі

   ноги свинячі  (продам)

Автор: Юрій  ( 24.12.2011)
Підприємство: М’ясопереробне підприємство
Місцезнаходження: Україна, Київська область
Дата публікації: 06.03.2016

М’ясопереробне підприємство у Київській області пропонує ноги свинячі власного виробництва

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
Полутуша замороженная
Продам полутушу замороженную Украина полный пакет документов форма оплаты любая возможна доставка.
Вырезка говяжья
Продам вырезку говяжью Украина индивидуальная упаковка.
Продам вымя
продам вымя 6 грн/кг, головизну гов. не жилованую 12 грн/кг, мясообрезь гов. 20 грн/кг, уши гов. 10
Продам жилку овяжую.
Продам жилку говяжую с обвалки.
мясо говяжье в полутушах, субпродукты 1,2 категории
Продам мясо говяжье в полутушах охлажденное, субпродукты говяжьи 1,2 категории, мясо блочное говяжье
Калтик свинячий Калтык свиной
1
Калтик свинячий Калтык свиной

Калтик - це верхня частина трахеї або, іншими словами, гортань. Належить він до другої категорії субпродуктів. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Коммерс» - це надійний партнер і ...

Грудинка свиняча Грудинка свиная
1
Грудинка свиняча Грудинка свиная

Грудинка – це частина свинячої туші, що підходить для любителів сала та бекону. Знаходиться по боках черевного відділу. Ми пропонуємо хорошу ціну за дійсно якісний продукт. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на ...

Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная
1
Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная

Свинячий окіст (шинка) це м’язи, які відокремлені від тазової, крижової та стегнової кісток одним пластом, без м’язової та сполучної тканини що прилеглі до гомілкової кістки. Цей продукт найчастіше використовують для приготування – запікання чи тушкування, виготовлення ...

Лопатка свиняча Лопатка свиная
1
Лопатка свиняча Лопатка свиная

Лопатка свиняча – це саме та частина свинячої туші, котра найчастіше використовується під час приготування страв. Її особливість у тому, що тут набагато менше грубих м’язів і поєднуючих тканин , ніж в інших частинах окісту. Сучасне обладнання. Висока якість ...

Ошийок свинячий Свиной ошеек
1
Ошийок свинячий Свиной ошеек

Ошийок свинячий - це найсмачніша і найкорисніша частина тушки, з тонкими прошарками білого сала, не жирна. Це частина антрекоту, розташованого ближче до голови, без кістки. У м'ясі ошийка багато сальних прожилок, завдяки чому, м'ясо після приготування дуже ...