Масло солодковершкове, 72, 5%, ДСТУ
Масло вершкове 72,5%.Масова частка жиру 72,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з ...
Масло вершкове 72,5%.Масова частка жиру 72,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з ...
Масло солодковершкове, 72, 5%, в тубі, ДСТУ Масло ДСТУ 4399:2005, вироблене з вершків та/або продуктів переробки молока, має специфічний притаманний молоку смак, запах та пластичну консистенцію за темпер. (12±2)°С, ...
Масло вершкове з вмістом жиру 72,5% продається в пачках по 200 грам. Калорійність масла 72,5% становить близько 735 кілокалорій на 100 грам продукту. У 200-грамовій пачці міститься приблизно 1470 кілокалорій. Масло ...
Сир твердий "Український" 50% жирності – це продукт, який виготовляється з молока тварин, таких як корови. Цей сир має тверду текстуру, трохи жовтий колір і характерний для української кухні. Він має насичений ...
Сирний продукт "Український" є твердим сортом сиру, який виготовляється з коров'ячого молока. Він має світло-жовтий колір та гладку текстуру з невеликою кількістю нерівностей. Смак сиру вершковий, з легкою копченою ...
Сухе знежирене молоко (СЗМ), 1,5%, експорт. Сертифікати, EUR 1, Halal. Виробництво України. Сухе молоко 1,5% жирності. Масова частка молочного білка 32-34% Кислотність 17 Виробляється з знежиреного молока шляхом ...
Суха молочна сироватка - продукт, отриманий в результаті висушування сирної, підсирної або казеїнової сироваток, які є побічним продуктом переробки молока. Сироватка виробляється з сировини, що не зазнала генетичних ...
Масло вершкове 82,5%.Масова частка жиру 82,5%. масло солодко-вершкове несолене вищий сорт. Склад: виготовлено з пастеризованих вершків з коров'ячого молока. ...
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.