Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  конская вырезка

   конская вырезка  (продам)

Ціна: договірна
Автор: Святослав  ( 02.06.2008)
Підприємство: pro.meat
Місцезнаходження: Україна, Тернопільська область, Тернопіль
Дата публікації: 07.08.2019

Продам конскую вырезку

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
Говядина, свинина, курятина
Фирма Global Meat Poland (Польша) реализует замороженное мясо говядины, свинины, курицы. 
Крило бройлера заморожене,Філе заморожене,ММО.
Мясопереробний комплекс пропонує замороженну продукцію власного виробництва:ММО,Філе,Крило(плечова ч
Говядина на экспорт
фирма *Визит* имеет возможность продать на экспорт мясо говядины в полу тушах, четвертях и блочная о
Продам яйцо куриное
Продам яйцо куриное. На экспорт и по внутреннему рынку. Крупный опт. Цена договорная.
Продам кости свинные (голая, хребтовая, рёберная) замороженные
Продам кости свиные (голая, хребтовая, рёберная) замороженные. Реализация возмож
Жирова сітка свинна Жировая сетка свиная
1
Жирова сітка свинна Жировая сетка свиная

Жирова сітка свиняча представляє собою жирову складку, що захищає черевну порожнину. Широко використовується в кулінарії. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся на власному досвіді, що «Євро-Коммерс» - це надійний партнер ...

Свинні вуха без ракушки Свиные уши без ракушки
1
Свинні вуха без ракушки Свиные уши без ракушки

Свинячі вуха сьогодні вважаються однією з кращих закусок, і не дивно, адже цей субпродукт дуже корисний - в свинячих вухах багато кальцію і білка, вони насичені цинком, магнієм і йодом. Сучасне обладнання. Висока якість продукції. Доставка по Україні. Переконайтеся ...

Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная
1
Свинячий окіст (шинка) Шинка свинная

Свинячий окіст (шинка) це м’язи, які відокремлені від тазової, крижової та стегнової кісток одним пластом, без м’язової та сполучної тканини що прилеглі до гомілкової кістки. Цей продукт найчастіше використовують для приготування – запікання чи тушкування, виготовлення ...

Ошийок свинячий Свиной ошеек
1
Ошийок свинячий Свиной ошеек

Ошийок свинячий - це найсмачніша і найкорисніша частина тушки, з тонкими прошарками білого сала, не жирна. Це частина антрекоту, розташованого ближче до голови, без кістки. У м'ясі ошийка багато сальних прожилок, завдяки чому, м'ясо після приготування дуже ...

Півтуша свинна знежирена Полутуша свиная обезжиренная
1
Півтуша свинна знежирена Полутуша свиная обезжиренная

Ніпівтуша свиняча знежирена – це продукт, з якого шкіра разом з прошарком сала знімається вручну. У свинних напівтушах наявна достатня кількість жиру. Проте, якщо ви надаєте перевагу м’ясу без сала – то тоді варто купити тушу свині у обезжиреному вигляді. Сучасне ...