Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  Екопродукти  >  Особливості рослинного фаршу

   Особливості рослинного фаршу 

Ціна: договірна
Автор: менеджер  ( 26.04.2000)
Підприємство: ФОП Черуха Андрій Іванович
Місцезнаходження: вулиця Верхній Вал, 58/28, Киев
Дата публікації: 27.04.2024

Ми з вами живемо в епоху не тільки бурхливого розвитку технологій, але й нових альтернативних шляхів пошуку. Ще не так давно, улюблена домашня котлета не уявлялася без продуктів тваринного походження. Сьогодні ж ми маємо чудову альтернативу цьому, використовуючи смачний веганський фарш, який неодмінно стане незамінним інгредієнтом на кухні кожної господині. Це продукт, який можна використовувати у багатьох стравах. Результат буде не тільки смачним, але й корисним. Адже, на сьогодні це дійсно на 100% екологічний продукт, схожий на справжній за структурою, відтінком, смаком.


Особливості приготування страв з рослинним фаршем


Якщо ви вирішили спробувати щось нове та придбали рослинний фарш, то необхідно пам’ятати певні особливості його приготування, аби результат вийшов якнайкращим:


  1. Використовуйте поверхню для варіння. Це найкращий вибір, бо в мікрохвильовій печі результат може бути неоднозначним.
  2. Не бійтеся експериментувати. Сміливо можете додати додаткові інгредієнти, такі як цибуля та часник, які дуже добре поєднуються із веганським фаршем. Попередньо їх можна обсмажити в олії. Крім того, можна експериментувати з грибами, квасолею, перцем, морквою та різною зеленню.
  3. Харчові дріжджі. Це основний інгредієнт вегетаріанських страв. Крім сирного аромату, який вони забезпечують, екстракт дріжджів містить високий вміст вітаміну b12, який так важко отримати представникам вегетаріанства. Не слід забувати, що висока температура приготування страви, може знищити ряд поживних речовин, тому рекомендовано додавати їх на етапі завершення.
  4. Додавання рідини. Для забезпечення ступеня вологості фаршу слід додавати певну кількість рідини. Це може бути бульйон, пюре або звичайний сік томатів. Фарш у цьому випадку не лише не пересихає, але й набуває насичений аромат.
  5. Додавання трав і спецій. Якщо рецептура страви передбачає додавання спецій – сміливо робіть це, щоб зробити смак насиченішим.
  6. Не переварити. Не слід забувати, що кількість часу на приготування страв з рослинного фаршу значно менша, ніж для аналогічних рецептів на основі тваринного. Цілком достатньо декількох хвилин.

Переваги страв з рослинним м’ясом


Кількість страв, які можна приготувати за рецептами, використовуючи рослинний фарш доволі велика.


Але одним з фаворитів є котлети для бургерів EAT ME AT https://eat-me-at.com/uk/product/eat-me-burger, які викличуть цілий спектр гастрономічних емоцій у споживача.


Чому так? Все просто.

  • це 100% веганський продукт, який тяжко відрізнити від тваринного м’яса, адже смакові властивості дуже схожі.
  • це не тільки смачно, але й в першу чергу корисно.
  • прості у приготуванні. Кожна сторона обсмажується до готовності впродовж 3 хвилин.
  • ідеально підходить до різних рецептів для приготування бургерів.
  • насичена мінералами та вітамінами.
  • не викликає важкості у шлунку після вживання.


Сьогодні вибір кожен робить сам, що йому їсти, але рослинне м’ясо це корисно та смачно.


ООО "Украинская Интернет Группа "Да.Нэт"

Інформація о компанії

ИА

Контакти

Тел.: 238-26-131Факс: 238-26-13www.da.net.ua