Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Медицина, косметологія  >  Комплексне лікування остеохондрозу в санаторії «Березовий гай».

Комплексне лікування остеохондрозу в санаторії «Березовий гай».  (пропоную)

Ціна: 1 190 грн.

🩺 Остеохондроз — не вирок!
У санаторії «Березовий гай» ми допомагаємо відновити здоров’я хребта природними методами.

Наші спеціалісти підбирають індивідуальну програму, яка включає:
💧 радонові ванни
💆‍♀️ масажі та фізіотерапію
🔥 парафіно-озокеритові аплікації
🏃‍♂️
введення лікувальних сумішей

Результат — зменшення болю, покращення рухливості та легкість у спині вже після кількох процедур.

💚 Поверніть свободу руху разом із «Березовим гаєм»!
📅 Бронюйте путівку сьогодні — турбота про здоров’я починається тут.

067 130 0 130 | 099 130 0 130

м. Хмільник, Вінницька обл., вул. Курортна, 12

sanatory.vn.ua

#санаторій #санаторійукраїна #санаторійхмільник #санаторійберезовийгай #березовийгай #березовийгайсанаторій #курортхмільник #хмільниккурортний #хмільник #санаторійхмільник

Реклама

Оголошення із рубрики "Медицина, косметология"переглянути все
Комплексне лікування кісточки на великому пальці ноги у санаторії "Березовий гай"
Халюс Вальгус  (кісточка на великому пальці ноги ) — не лише естетичний недолік, а й серйозна п
VEAN TATTOO: тату, пірсинг, видалення
VEAN TATTOO: ТАТУ, ПІРСИНГ, ВИДАЛЕННЯ Привіт!
Коси, плетіння,брейди,зізі,гофре,дреди,афрокудрі,канекалон,афролокони,брейди
Привіт! Я майстер з Афрозачісок зі стажем роботи 17 років  Косы, дреды Роблю
Йога-студія Sense Yoga Олени Бакай
Школа Sense International Yoga Therapy Center пропонує професійне на
Salaza 1000 мг 100 шт Салаза месалазин
Salaza 1000 мг 100 шт Салаза месалазин Відправка Новою поштою Укрпоштою
Как выбрать идеальный столик для маникюра: рекомендации для мастеров и владельцев салонов
1
Как выбрать идеальный столик для маникюра: рекомендации для мастеров и владельцев салонов

Создание комфортного и функционального рабочего пространства — один из ключевых факторов успешной работы мастера маникюра. Именно поэтому выбор качественного оборудования должен быть продуманным и осознанным. Особенно важную роль играет столик для маникюра https://ukrstil.com/g1891527-manikyurnye-stoly, ...