Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Обладнання, інвентар, інструмент  >  Обладнання харчового виробництва  >  Сковорода електрична Арм-Еко СЕ-0,25

   Сковорода електрична Арм-Еко СЕ-0,25  (продам)

Ціна: 22 000 грн.

Велика професійна сковорода українського виробника модель СЕ-0,25Н стане правильним рішенням для підприємливих господарів закладів. Вона дозволяє обсмажувати, тушкувати, пасерувати велику кількість продукції одночасно. Місткість чавунної робочої чаші 38 літрів. Термостат, що плавно регулює температуру, дозволить встановити ступінь нагрівання +50…+270 градусів. Площа пода 0,25 квадратних метра. Піднімаючий\\опускаючий чашу механізм (перекидач) легко вивантажить готовий продукт і допоможе легко очистити агрегат. Правильне розташування нагрівачів правильно розподіляє тепло поверхнею всієї чаші. Сталева кришка, що фіксується при відкриванні, допоможе уникнути тепловтрат під час готування. Підключається до живлення електроенергією 380В та має габарити 830х700х850мм. Характеристики ВиробникАрм-Эко. МодельСЕ-0,25H. Вага, кг115. Матеріал чугун. Висота мм850. Напруга, В380 Потужність, кВт5 Довжина, мм830 Ширина, мм700 Температурний режим, °C+50...+270 Обсяг, л38
Матеріал чашкичугун
Площа поду, м. кв0.25
Матеріал верхньої панелі і кришкинержавеющая сталь
Матеріал решти облицюваннянержавеющая сталь

Реклама

Оголошення із рубрики "Оборудование пищевого производства"переглянути все
Шаровая мельница для шоколада на 500 л
Шаровая мельница для шоколада на 500 л – 10 тыс.$  изгото
Роторно-вихровий млин для тонкого помелу 30кВт, до 5 т.год.
Роторно-вихровий млин для тонкого помелу потужністю 30 кВт - це високоефективне та спеці
Змішувач стрічковий горизонтальний промисловий харчовий 300 літрів
Відкриваємо для вас безмежні можливості в харчовому виробництві з нашим унікальним стріч
Змішувач лопатковий промисловий для харчових продуктів з подрібнювачем 300 літрів
Вітаємо в світі безмежних можливостей харчового виробництва з нашим унікальним промислов
Машина для темперування шоколаду Chocotemper
Текстура і звичний нам вид шоколаду є результатом темперування — складного процесу багаторазово