Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Нерухомість  >  Земельні ділянки  >  Продам земельну ділянку в смт. Нові-Петрівці (Межигір"я)

Продам земельну ділянку в смт. Нові-Петрівці (Межигір"я)  (продам)

Ціна: 68 000 $

Продається земельна ділянка 15 соток в смт. Нові- Петрівці (Межигір"я) Вишгородського р-ну., Київської обл. З фундаментом 10-13м. Вартість 4,500у.о за сотку.

Реклама

Оголошення із рубрики "Земельные участки"переглянути все
Крым, г.Судак, срочно продаются участки!
Продаются земельные участки в Капсельской долине (10 км от Судака), 4,5 соток; 9 соток и земля под с
Продам участок 7 соток пос. Лесной рядом озеро. недорого
Продам участок 7 соток пос. Лесной рядом озеро. недорого
Продам живописный участок на берегу озера
Продам участок Броварской р-н с.Погреби 6 сот. под застройку ,с одной стороны граничит с озером , ко
Земельный участок в Гоголеве
Продам земельный участок 12 сот в Гоголеве Броварской р-н, тел 097 361 04 74
продам дом в деревне на25-сотках
продам или обменяю на авто мерс VITO участок под дачу на 25-сот. с 2-ух этажным домом.красивый сад в
Земельна ділянка в Київській області, Вишгородський р-н
9
Земельна ділянка в Київській області, Вишгородський р-н

Земельна ділянка в Київській області, Вишгородський р-н, Сувидська с-р, м.в. Ровжи, СТ «Заповідне» 20 соток. Від м.Петрівка 1 год їзди, приблизна відстань 60 км, з них 3 км по лісу. Недалеко знаходиться Київське водосховище по прямій 1,5 км, кругом ділянки забудовуються, ...

Продам земельну ділянку
1
Продам земельну ділянку

Продам земельну ділянку 10 соток, розташована по трасі Ковель Луцьк смт Голоби. Земля оформлена під комерційну діяльність

Обмін земельної ділянки в Карпатах на легковий автомобіль, рівноцінний за вартістю
9
Обмін земельної ділянки в Карпатах на легковий автомобіль, рівноцінний за вартістю

Ділянка площею 0,1857 га ОСГ кадастровий номер 2620855100:03:003:0440 розташована в смт. Верховина, Івано-Франківської області. Рівне плато, зручний під'їзд, електрифікована, біля річки Чорний Черемош, навколо чарівні гори і незайманий ліс. Завдяки доступній ціні ...

Земельна ділянка 11.83ст.В смт Богородчани.
3
Земельна ділянка 11.83ст.В смт Богородчани.

Земельна ділянка в смт.Богородчани 11.38сот.Об'їздна дорога поблизу заправки. Світло, газ поряд.В новому обжитому районі. Є буд паспорт. Кдастровий номер.Власник.

Продам ділянку у смт. Богородчани
1
Продам ділянку у смт. Богородчани

Продам земельну ділянку в смт. Богородчани. Площа 19 соток. На ділянці відсутні комунікації.Кадастровый номер: 2620487201:01:004:0335 . Розташовується біля паливного складу. Позаду знаходяться мийки, поряд автозаправка Око. Цільове призначення можу змінити під ...