Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Обладнання, інвентар, інструмент  >  Сільськогосподарське обладнання  >  Тример садовый бензиновый Sturm!

Тример садовый бензиновый Sturm!  (продам)

Автор: Vadim  ( 28.03.2010)
Підприємство: DR
Місцезнаходження: Україна, Дніпропетровська область, Дніпропетровськ
Дата публікації: 27.05.2010

Тример садовый бензиновый Sturm! Model BT8928R. Ширина скашивания леской - 40 см, ножом — 25 см. Тел. (067)7776768

Реклама

Оголошення із рубрики "Сельскохозяйственное оборудование"переглянути все
Обладнання для переробки сої
Для нейтралізації деяких токсинів і їх продуцентів, що находяться в сої, необхідна теплова обробка.
Віялки, очищення й калібрування зерна
Калібратор і вібросито застосовуються для розподілу на фракції сипучих матеріалів, а також їх очистк
Переробка кукурузи
Для подріблення на силос та просто зеленого корму стеблів кукурузи використовують подрібнювач однолі
Продам КТУ-10А, ЗМ-60А, ПРТ-7,РОУ-6 и запчасти
Продам КТУ-10А, ЗМ-60А, ПРТ-7,РОУ-6 и запчасти к ним, по цене изготовителя. Выполняем капитальный р
продам: Б/У Система навигации Center Line 220
Объявление: GPS курсоуказатель для любых применений. GPS навигация для с/х техники Поставка GPS сист
Распродажа Форма для заливки садовых дорожек моя дорожка 60•60•6см 85грн., Распродажа Форма для заливки садовых
7
Распродажа Форма для заливки садовых дорожек моя дорожка 60•60•6см 85грн., Распродажа Форма для заливки садовых дорожек моя дорожка 60•60•6см.- 120грн.

РАСПРОДАЖА!!! Форма для садовой дорожки "Моя дорожка" Отправка по всей Украине! Оплата при получении. 1шт "Моя дорожка" -110 грн 2шт "Моя дорожка" -220грн 4шт "Моя дорожка" -440грн. ФОТО СООТВЕТСТВУЕТ Материал: износостойкий пластик (полипропилен); ДхШхВ: ...

Шланг X-Hose 37,5 метра, садовий шланг Ікс Хоз
4
Шланг X-Hose 37,5 метра, садовий шланг Ікс Хоз

Якщо у Вас є дачна ділянка або має невеликий сад, тоді шланг X Hose саме для Вас. Шланг Ікс Хоз - це шланг, який подовжується в 3 рази, і автоматично зменшується для зручного зберігання. X-Hose легкий садовий шланг, який має компактні розміри. Просто включіть ...

Легкий поливальний шланг Xhose, садовий шланг Ікс Хоз, 45 метрів
4
Легкий поливальний шланг Xhose, садовий шланг Ікс Хоз, 45 метрів

Всім відомо, які важкі бувають поливальні шланги. Крім того, як нудно і довго доводиться їх розплутувати. Але тепер процес поливу стане швидше і легше. Наш інтернет-магазин пропонує легкий і компактний шланг XHOSE довжиною 45 метрів. Садовий шланг XHOSE просто ...

ранцеві обприскувачі, оприскиватель бензиновий, продам обприскувач
2
ранцеві обприскувачі, оприскиватель бензиновий, продам обприскувач

Ранцевый опрыскиватель DS-KS768 – идеальный инструмент для различных сфер обслуживания, может применяться в сельском и лесном хозяйстве, животноводстве, промышленности, для борьбы с болезнями и вредителями для опрыскивания растений жидкими удобрениями и ...