Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Побутові послуги, тварини, техніка  >  Фото-відео-зйомка  >  Петро Хомка

Петро Хомка  (пропоную)

Петро Хомка — фотограф з багаторічним досвідом у галузі. Моя мета — створювати незабутні фотографії, які передають емоції та атмосферу кожного моменту. Я спеціалізуюся на різних напрямках фотографії, зокрема портретах, весільних зйомках, корпоративних заходах. Вірю, що кожен кадр має свою історію, і завжди намагаюся максимально точно відобразити атмосферу та настрій об'єкта. Моя робота — це поєднання технічних знань, творчого підходу та індивідуального підходу до кожного клієнта. Я працюю на найвищому рівні, використовуючи сучасне обладнання та програмне забезпечення для досягнення найкращого результату. Для мене важливий кожен момент, який я фотографую, і я завжди стежу за тим, щоб отримані знімки були не лише якісними, а й виразними.
Інші оголошення автора

Схожі оголошення
ще схожі

Реклама

Оголошення із рубрики "Фото- Видео- съемка"переглянути все
Видеосъемка Украина\Монтаж
Для начала давайте познакомимся. Меня зовут Евгений и я имею большой и очень продуктивны
Организация онлайн - трансляций в YouTube, Zoom, Bizon365
Предлагаем услуги по организации онлайн - трансляций вебинаров, мастер-классов, форумов,
Слайд-шоу на заказ
Такой фильм можно сделать из любых ваших любимых фото и видео,с добавлением музыки, текста, различны
Фотостудия Diamond в современном стиле, Харьков
Diamond photo studio - Индивидуальные, семейные, детские, каталожные съёмки. - Может и
Послуги фотографа, фотозйомка Київ, фотосесія Київ
Послуги фотографаПропоную послуги фотографа недорого в Києві і по всій Україні.Працюю за наступними