Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Медицина, фармакологія, парфумерія, косметика  >  Косметика  >  Колаген Бар — японські інновації для здоров’я та краси

Колаген Бар — японські інновації для здоров’я та краси  (продам)

Ціна: 1 000 грн.

Колаген Бар — інтернет-магазин, що спеціалізується на японському колагені. Всі популярні зразки завжди в наявності, тож клієнти можуть обрати найефективніші продукти для підтримки молодості та пружності шкіри. Асортимент охоплює як класичні, так і новітні японські розробки у сфері краси та здоров’я.

Магазин пропонує широкий вибір БАДів та нутрицевтиків від провідних японських виробників: вітаміни, мінерали, Омега-3, пробіотики, а також спеціальні засоби для енергії, імунітету та підтримки життєвої активності. Серед асортименту також представлені унікальні японські продукти — аодзіру, наттокіназа, чай маття та інноваційні іонні зубні щітки.

Не залишено без уваги й догляд за шкірою: маски, патчі, антивікові засоби, натуральне мило та пробні обсяги косметики дозволяють спробувати новинки перед покупкою. Завдяки цьому Колаген Бар стає ідеальним місцем для тих, хто прагне поєднати японську якість із щоденним доглядом за красою та здоров’ям за вигідними цінами.

Інші оголошення автора

Реклама

Оголошення із рубрики "Косметика"переглянути все
Висока Пігментація: Камуфлююча База Izzy Volume Base #018 (10мл)
Камуфлююча база Izzy Volume Base (10мл), відтінок 018 — незамінний помічник для
Ідеальна Арка: Камуфлююча База Izzy Volume Base #013 (15мл) для зміцнення
Забезпечте нігтям міцність та бездоганний колір з Камуфлюючою базою Izzy Volume
Не тече! Інноваційний Гель-желе Izzy Jelly Builder Gel Skin 20г для моделювання
Представляємо вам Гель-желе для манікюру Izzy Jelly Builder Gel Skin (20г) – ін
Вся Лінійка: Камуфлюючі Гелі для Нарощування Izzy Builder Cover Gel
Відкрийте для себе повну колекцію Камуфлюючих гелів Izzy Builder Cover Gel! Ці
Гель-лаки від виробника, доставка по Україні, висока якість.
IZZY - професійні засоби для майстрів манікюру та педикюру. У нашому асортименті широкий