Амарант здавна славиться своєю вражаючою користю для здоров'я. Зерна амаранту містять велику кількість корисних речовин, вітамінів, мінералів, антиоксидантів, що робить його важливою складовою здорового харчування.
Зерно Амаранту – одне з найбагатших джерел:
- рослинних білків (до 18%), - які легко засвоюються та містять дуже необхідні амінокислоти - метіонін та лізин, при цьому не містить глютену;
- Сквалену – до 7,5% від загальної кількості ліпідів – насичує тканини і органи киснем, омолоджує клітини, а також стримує виникнення і ріст злоякісних новоутворень, підвищує імунітет і опірність організму до різних захворювань
- важливих поліненасичених жирних кислот - вміст лінолевої (омега-6) до 28%, олеїнової (омега-9) до 40%, ліноленової (омега-3) до 7% від загальної кількості ліпідів;
- антиоксидантів - що захищають нас від хвороб серця та судин, передчасного старіння, онкологічних захворювань, допомагають організму боротися зі стресом та покращують загальний стан здоров'я.
- клітковини та харчових волокон (до 14%) - що сприяють поліпшенню травлення, покращують перистальтику, прискорюють відчуття ситості;
- також містить токотрієнол (особлива фракція вітаміну Е), фітостероли, каратиноїди, флавоноїди, макро- і мікроелементи - кальцій, калій, залізо, фосфор та магній.
Але природа потурбувалася, щоб надійно захистити зерно амаранту і помістила його у товсту і тверду насінневу оболонку. Оболонка зерна надійно зберігає його поживність і користь як від зовнішніх погодних впливів, так і від шкідників.
Тож вживаючи амарантове зерно з суцільною оболонкою, - людина здатна отримати лише невеличку частинку поживних речовин і властивостей, що зачаїлися всередині!
Тому, щоб амарантове зерно, було доступним для перетравлення і засвоєним людиною – ми:
- обережно знімаємо невелику частину цієї оболонки,
- робимо її тонкішою і додаємо подряпинки на кожному зернятку.
Цей процесс зветься шліфуванням, а зерно після нього – амарантова шліфована крупа.
Така додаткова обробка зерна дає воді легкий шлях в середину зерна в процесі приготування, і шлях назовні для засвоєння людским організмом. Таким чином крупа швидше готується (вариться) і набагато краще засвоюється!
Крупу, на відміну від зерна, не потрібно попередньо замочувати.
Амарантова каша з шліфованої крупи має м’який смак з легким горіховим ароматом, чудово поєднується зі свіжими, тушкованими та запеченими овочами, бобовими, м'ясом, рибою, соусами та заправками, горіхами, насінням, медом, а також з фруктами та ягодами.
Включення амарантової крупи в раціон це легко та смачно. Ви можете застосовувати її для приготування безлічі страв, ось лише декілька з них:
· поживні каші - просто залийте амарантову крупу холодною водою або молоком у пропорції 1 до 3 за об’ємом (або 1/4 за вагою) додайте сіль або цукор за смаком, варіть на малому вогні 15-20 хвилин (після закипання), перемішуючі, додайте вершкове масло або олію на Ваш смак;
· супи - просто додайте у суп невелику кількість крупи, варіть 10-15хвилин. Амарантова крупа є чудовим інгредієнтом у овочевих, м’ясних та рибних супах. Вона додасть тонкого горіхового смаку та легку текстуру вашим стравам.
· омлети додайте амарантову крупу до свого омлету, попередньо змішавши її з яйцем то молоком
· солодкі пудинги, рослинні котлети, фрикадельки тощо.
Для нашої амарантової крупи ми ретельно відбираємо тільки найчистіше зерно, яке вирощується без хімічних добрив і препаратів. Жорсткий контроль процесу виробництва забезпечує збереження усіх корисних властивостей і найвищу якість.
Замовляйте вже сьогодні та відкрийте нову сторінку свого здорового харчування!
Склад продукту: крупа амарантова 100%.
Країна походження– Україна. Без ГМО
Зберігати у сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях, які не заражені шкідниками хлібних запасів, за температури не вищої ніж 20°C і відносній вологості повітря не вищої ніж 75%.
Строк придатності до споживання – 12 місяців від дня виготовлення
Доставка: по всій території України
Гуртовий продаж.
Ціна за 1кг.
Існує прогрессивна система знижок від обсягів закупівель.
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.