Додати оголошення
Головна  >  Послуги  >  Інформаційно-освітні  >  Послуги репетиторів  >  Експрес-курси підготовки до НМТ

Експрес-курси підготовки до НМТ  (пропоную)

Ціна: 200 грн.
Автор: Лимар Алла  ( 18.09.2017)
Підприємство: Центр Розвитку 'ДІАЛОГ'
Місцезнаходження: вулиця Високовольтна, 10/16, Днипро, Днепропетровская область
Дата публікації: 05.01.2025

Дорогі старшокласники, учні училищ та студенти коледжів, а також випускники минулих років!

Наближається час складання НМТ-2025, але ми точно знаємо, що серед вас є ті, хто ще не визначився зі способом підготовки до цього складного іспиту. Попереду - п'ять місяців, які можна використати для максимально ефективної підготовки до НМТ.

Центр розвитку «ДІАЛОГ» запрошує абітурієнтів цього року на експрес-курси. Що таке експрес-підготовка?

4 місяці, 45 уроків по 60 хв.

реальний формат прискореної підготовки до НМТ: навчання через схеми, опорні конспекти, тестовий штурм

пояснення найскладніших тем НМТ та тих, що постійно присутні в тестах

формування стійких навичок роботи з тестовою формою завдань

економічно доступне навчання

викладачі-практики: кожен має 10 і більше років досвіду роботи в форматі підготовки до ЗНО-НМТ

максимальний результат за короткий термін

ніяких додаткових витрат на придбання навчальних матеріалів - усім необхідним забезпечує Центр розвитку "ДІАЛОГ"

заняття в міні-групах по 4-6 учнів, також можливі індивідуальні заняття або уроки в парах

нові друзі та знайомі

комфортні офіси на Правому та Лівому березі міста Дніпро

Предмети, за якими здійснюється підготовка до НМТ.

• українська мова

• математика

• історія України

• англійська мова

• фізика

• хімія

• біологія.

За результатами безкоштовних вступних тестів з предмету ми формуємо групи по 3-6 учнів. Є можливість занять в парі, а також індивідуально. Індивідуальні уроки допускають збільшення інтенсивності занять і окремого графіка.

Пропонуємо формати навчання як офлайн, так і онлайн.

Маючи 15-річний досвід у прискореній підготовці до ЗНО/НМТ, можемо впевнено сказати: ми все встигнемо!

Не втрачайте свій останній шанс якісно підготуватися до НМТ-2025 з Центром розвитку «ДІАЛОГ»!

Реклама

Оголошення із рубрики "Услуги репетиторов"переглянути все
Репетитор з математики та української мови
Вітаю! Мене звати Іванна Струсь, мені 34 роки, і я родом з чарівної Тернопільщини. Я обожнюю св
Репетитор з англійської мови для дітей: заняття з любов'ю та результатом
Вітаю! Я — Анастасія Рижук, кваліфікований вчитель англійської мови з освітою від педагогічного закл
Репетитор по Физике, Математике, Химии, Информатике от Школы физтеха
Школа Физтеха - специализированный репетиторский центр по математике и физике. Проводим
Репетитор з математики: ключ до розуміння та успіху!
Чи стикається ваш син чи дочка з труднощами у вивченні математики? Не розуміння навіть о
Ранній розвиток від 1,5 до 3 років
Центр репетиторства VAISOT запрошує на заняття дітей з раннього розвитку (1,5 — 3 роки