Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  Причини популярності тунця в Японії - що про це варто знати

   Причини популярності тунця в Японії - що про це варто знати 

Ціна: договірна
Автор: менеджер  ( 26.04.2000)
Підприємство: Pronto Pizza
Місцезнаходження: улица Евгения Коновальца, 9, Тернополь, Тернопольская область
Дата публікації: 28.04.2024

А ви знали, що тунець входить в ТОП 10 делікатесів у світі? З цим смачним інгредієнтом готують багато неповторних страв: стейки, супи, салати. Незліченна кількість кулінарних шедеврів була створена завдяки соковитому смаку цього інгредієнта. А ще суші в Тернополі від професіоналів з Пронто Піца, які мають чудовий та неповторний смак. Проте чому тунець такий популярний в японських стравах та які бувають його види, ми й поговоримо в цій статті.


Які бувають види тунця?


Важливо розуміти, що тунець це взагалі дуже обширне поняття, тому що таким терміном називають лучеперих риб, що відносяться до сім’ї скумбрій. Якщо рахувати всі види тунця, що поширені у світі, то їх двадцять. Але в їжу використовують лише чотири види. Які саме це види тунця?


  • Макрелевий - це найдорожчі та найменші представники цього смачного роду. У випадку, коли ви колись купували консерви з тунцем в супермаркеті, то ви 100% споживали вже цей вид тунця.
  • Смугастий тунець. Також його ще часто називають боніто. Подається зазвичай в смаженому або можливо в копченому вигляді. Його також ферментують та сушать для того щоб виготовити стружку тунця.
  • Тихоокеанський тунець або блакитний - він є найбільшим та найдорожчим у світі. Вага цього тунця досягає майже півтонни. Найбільше виловлюють біля японських та американських берегів.
  • Жовтоперий тунець - місце проживання Тихий океан. Одна така риба може важити під двісті кілограм. Через те що має значний розмір, продають частіше всього частинами. М’ясо саме цієї риби частіше всього можна часто побачити в Україні.

Чому саме японці так полюбляють споживати тунець?


Якщо ми говоримо про поїдання тунця в Японії, то скоріш за все мова йде саме про блакитного тунця. За популярністю в Японії ця риба може поступатись тільки вугрю.


Тунець тут є дуже поширений. Ви можете скуштувати його в будь-якому магазині, суші-барі чи в службі доставки, яких в Японії теж достатньо. Через те що блакитний водиться переважно у північних частинах океану, його м’ясо від цього дуже смачне та жирне, що є неймовірно корисно.


Японці дуже уважно ставляться до кожного елементу їжі, тому в них є чіткі правила стосовно кожної частини блакитного тунця. Як правильно їсти кожну з них потрібно окремо. М’ясо, яке японці використовують тільки в суші, називається акамі. Це частинка спини від основи хвоста і саме до голови. Воно не дуже темне і жирне, оптимально комбінується за смаковими якостями з рисом та норі.


Для того щоб у Львові куштувати найсмачніші роли з тунцем, краще всього замовляти їх в Пронто Піца Тернопіль. Таким чином ви зможете посмакувати дуже смачними стравами, а також підтримати волонтерів, які провели 371 безкоштовних майстер-класів по приготуванню піци та суші для 929 дітей.

ООО "Украинская Интернет Группа "Да.Нэт"

Інформація о компанії

ИА

Контакти

Тел.: 238-26-131Факс: 238-26-13www.da.net.ua