Маскарпоне - солодкий , м'який сир - основа для багатьох десертів , в тому числі тірамісу і чизкейка .
Для приготування маскарпоне корів - буйволиць годують тільки свіжої луговий травою і квітами , щоб готовий продукт придбав чудовий смак . Технологія виготовлення сиру досить проста: низькокалорійні вершки (не менше 25 % жирності) підігрівають максимум до 90 градусів і додають винний оцет або лимонний сік , для того , щоб відбулося швидке згортання , і почався процес бродіння.
При постійному помішуванні згусток відділяється від сироватки , потім його поміщають в льняні мішки і підвішують для просушування на добу.
Зріє такий сир недовго , потім його збивають для отримання пишної маси , при цьому він стає досить калорійним продуктом , жирність маскарпоне становить не менше 50 %. За консистенцією він нагадує російську сметану , представляючи собою м'яку кремообразную масу.
Найчастіше маскарпоне використовують для приготування тірамісу або як намазки на хліб замість вершкового масла.
має статус перевіреної компанії
Це означає, що компанія надала Порталу Оголошень своє свідоцтво державної реєстрації. Актуальність цього свідоцтва перевірена по офіційній базі “Єдиного державного реєстру”. Надання свідоцтв не є обов’язковим для користувачів Порталу Оголошень. Тому відсутність перевірки в інших учасників не свідчить про їх ненадійність.