Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Продукти харчування  >  М'ясо, птиця, м'ясопродукти  >  Продаем полутуши свинные

   Продаем полутуши свинные  (продам)

Автор: Александр  ( 05.02.2007)
Підприємство: "Агромаркет Зарина"
Місцезнаходження: Україна, Чернігівська область, Бахмач
Дата публікації: 26.06.2009

Выращиваем свиней мясной породы, и реализуем охлажденные полутуши.
Бой под заказ.Цены от производителя.

Реклама

Оголошення із рубрики "Мясо, птица, мясопродукты"переглянути все
сало
шпик иберийский толщина 4см и больше
Продам мясопродукты свинины, птици!
Реализируем оптом мясопродукты: сало бок, хребет (Франция); шкура свинная (Германия); тримминг свинн
Продам курицу
Продам кур бройлер заморозка вес 1,3-1,5кг цена 14,55 грн с учетом доставки охлаждённый 15,50грн/кг
Продам полутуши свинные
Выращиваем свиней мясной породы, и реализуем охлажденные полутуши. Бой под заказ.Цены от производит
Свинина второй категории
Предлагаем свинину 2ой категории, в полутушах 35 (-) глубокой заморозки производства Норвегии со скл
Продаємо корейку свинну HoReCa. Продаем корейку свиную HoReCa.
1
Продаємо корейку свинну HoReCa. Продаем корейку свиную HoReCa.

Корейка свинна користується надзвичайною популярністю, адже це м’ясо зі спини тварини, у складі якого мінімум сала, але наявні реберця. Корейка зі свинини надзвичайно приваблива завдяки ніжним та м’яким волокнам вирізки. При виборі продукції звертайте увагу ...

Продаємо лопатку свинну б к HoReCa. Продаем лопатку свиную б к HoReCa.
1
Продаємо лопатку свинну б к HoReCa. Продаем лопатку свиную б к HoReCa.

Лопатка свиняча – це саме та частина свинячої туші, котра найчастіше використовується під час приготування страв. Її особливість у тому, що грубих м’язів і поєднуючих тканин тут набагато менше, ніж в інших частинах окісту. Свиняча лопатка на кістці від компанії ...

Продаємо шинку свинну HoReCa. Продаем ветчину свиную HoReCa.
1
Продаємо шинку свинну HoReCa. Продаем ветчину свиную HoReCa.

Свинячий окіст (шинка) часто поділяють на передній і задній. Загалом, окіст – це сідниця тварини, у якій багато м’яса. Цей продукт найчастіше використовують для приготування – запікання чи тушкування, виготовлення буженини. Придбати якісний окіст можна у ...