Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Обладнання, інвентар, інструмент  >  Обладнання харчового виробництва  >  Декілька порад для власника піцерії

   Декілька порад для власника піцерії 


Відкриття піцерії чи будь-якого іншого закладу, яке орієнтовано на приготовлення і наступну продажу їжі – це складний процес, який потребує від вас максимальних затрат по часу, грошах і навіть нервах. Проте, якщо ви уже зуміли дечого досягти і у вас, для прикладу, є працюючий заклад, то ми в свою чергу дамо вам декілька порад, які допоможуть досягнути ще більшої результативності.

Де купити все необхідне?

З цим і зовсім не повинно виникнути проблем, оскільки інтернет помітно полегшує процес вибору і покупки всього необхідного для повноцінного роботи будь якого закладу, в том числі піцерії. Особисто ми рекомендуємо звернути увагу на спеціальні апарати для холодної розкатки піци, він дозволить зекономити немало часу, а це в свою чергу значить, що появиться час на щось більш потрібніше!

Як варіант, відвідайте інтернет-магазин Лодмар, який спеціалізується на продажі відповідної техніки: тут можна купити не тільки прес для піци, але й інше обладнання, в тому числі – грилі, фризери, маринатори, водонагрівачі, поверхні для жарки. Краще перейдіть на офіційний сайт магазину Лодмар для того, аби самостійно ознайомитись, що саме вам доступно для замовлення. Можете не сумніватись, що вся техніка, яка є в наявності, відрізняється високим рівнем якості: вона прослужить вам не один рік, особливо якщо ви будете правильно за нею доглядати!

Шукаємо досвідчених майстрів

Піцайола – це майстер, який займається приготуванням піци, звісна річ, що від його майстерності напряму залежать смакові характеристики їжі і, як наслідок – популярність вашого закладу. Тому ні в якому разі не потрібно економити на таких спеціалістах, краще знайти дійсно досвідченого піцайолу, який зможе правильно виконувати свою роботу.

Аналогічна порада стосується не тільки людей, які приймають участь в приготуванні їди: навіть досвідчені і професійні офіціанти сильно впливають на рівень вашого потенційного рівня доходу!

Звісно, інколи можна взяти до себе когось й на стажування, але ви в будь-якому випадку не зможете обійтись без кваліфікованих спеціалістів!


Оголошення із рубрики "Оборудование пищевого производства"переглянути все
Вибросито для очистки растительного масла
ТМ МАСЛОТЕХ предлагает со склада в г.Харьков: Вибросито предназначено для первичной очис
маслопресс шнековый форпресс мпф-2000
ТМ МАСЛОТЕХ предлагает со склада в г.Харьков: Пресс шнековый  форпресс модельного ряда МПФ предназна
маслопресс шнековый форпресс мпф-1000
ТМ МАСЛОТЕХ предлагает со склада в г.Харьков: Пресс шнековый  форпресс модельного ряда МПФ предназна
МАСЛОПРЕСС ШНЕКОВЫЙ ФОРПРЕСС МПФ-500
ТМ МАСЛОТЕХ предлагает со склада в г Харьков.Пресс шнековый – форпресс модельного
емкости нержавеющие от 15 до 50м3, емкости эмалированные от 15 до 25м3, емкость эмалированная 16м3 эмаль (синяя и зеленая) новые. Емкость эмаль 50м3
емкости нержавеющие от 15 до 50м3,  емкости эмалированные от 15 до 25м3, емкость эмалированная 16м3
Дільник-округлювач Pietro Berto DR 12 - б у.
3
Дільник-округлювач Pietro Berto DR 12 - б у.

Дільник-округлювач Pietro Berto DR 12 - б/у.Дільник-округлювач Pietro Berto DR 12 - б/у. Скоро у продажу !!! Обладнання виконане за сучасною технологією, за кілька секунд ділить та округляє тістову заготовку, призначене для виробництва булочок. Кількість шматків ...

Водопідготовча установка ВПУ-2,5
2
Водопідготовча установка ВПУ-2,5

Водопідготовча система ВПУ-2.5 виробляються для котелень невеликих потужностей. Подпиточная вода, навіть зі свердловин, повинна проходити кілька рівнів очищення перед надходженням в котел. Правильно підготовлена вода підвищує безпеку і подовжує термін експлуатації ...

Семенорушка СМ-450«Лідер»
1
Семенорушка СМ-450«Лідер»

Машина семенорушальная СМ-450 «Лідер» (семенорушка) призначена для руйнування лушпиння насіння соняшнику. Насіння соняшнику подаються в семенорушку через дозатор, який розташований у верхній частині установки. Далі насіння потрапляють в ротор в якому вони ...