Додати оголошення
Головна  >  Товари  >  Будматеріали та конструкції  >  Лакофарбова продукція  >  Паркетний лак lnl-1500

   Паркетний лак lnl-1500  (продам)

Ціна: 1 640 грн.

Промисловий однокомпонентний уретановий лак «Last • n • Last 1500» для дерев'яних підлог на водній основі містить оксид алюмінію, що надає фінішного покриття додаткову зносостійкість і міцність; антибактеріальну формулу «Microban®» *. Завдяки тому, що формула «Microban®» впроваджується в склад покриття, вона ніколи не змивається, забезпечуючи надійний захист від бактерій, мікробів, цвілі протягом всього терміну служби фінішного покриття. Лак містить присадку проти УФ-випромінювання, що уповільнює пожовтіння від впливу сонячного світла. За рахунок цього фінішне покриття надовго зберігає свій насичений колір. Лак «Last • n • Last 1500» безпечний для навколишнього середовища, має слабкий запах, швидко висихає і легко очищається. Лак «Last • n • Last 1500» - це найкращий вибір серед всієї промислової групи лаків, розроблений спеціально для професіоналів.

Рекомендується використовувати для внутрішніх робіт в житлових приміщеннях.
Це чудове фінішне покриття забезпечує максимальний захист і володіє безпрецедентними властивостями:

  • відрізняється високою зносостійкістю, підвищеною стійкістю до стирання, чудовою стійкістю до хімікатів
    містить оксид алюмінію
    містить інноваційну формулу «Microban®»
    не містить поперечні зв'язку
    15 років гарантії якості

* Встановлено, що на незахищеній поверхні кількість бактерій може збільшуватися вдвічі кожні 20 хвилин. Бактерії розмножуються в брудних місцях, на поверхні з залишками органіки. Absolute Coatings пропонує серію антибактеріальної продукції Last • n • Last, до складу якої входить спеціальна інноваційна формула Microban®. Особливістю такої продукції є те, що на фінішній поверхні покриття відсутні бактерії, тобто Ви захищені від мікробів 24 години на добу 7 днів на тиждень. Фомула Microban® перешкоджає виникненню бактерій, мікробів, цвілі на фінішній поверхні покриття, не даючи йому покриватися плямами.
Вся продукція, створена на основі формули Microban®, пройшла різноманітні види лабораторного тестування та хімічного аналізу, і є абсолютно безпечною для людини. Крім того, ефективність формули Microban® підтвердилася 20, 000 тестів, які проводилися в більш ніж 27 незалежних лабораторій по всьому світу.
Гарантія від виробника 15 років.
Фізичні властивості:

Колір: молочно-білий (після висихання - прозорий)
Питома вага: 1.035 кг / л
Сухий залишок: 32 ± 1%
Летючі компоненти: не перевищує 275 г / л
Ступінь глянцю: глянсовий, напівматовий, матовий
Витрата: 37-41.8 м2 / галон
Мінімальна температура застосування: мінімум + 18 ° С
Заморожування-розморожування: нестабільний
Час висихання: При температурі + 25 ° С і відносній вологості 50% на "відлип" через 1 годину. Між нанесенням першого і другого шарів повинно пройти мінімум 2 години. Лак повністю твердне і досягає остаточної зносостійкості протягом двох тижнів. Килими можна стелити не менше ніж через 2 тижні.
Технологія застосування:

ПІДГОТОВКА ПОВЕРХНІ. Перш ніж наносити лак на всю поверхню, протестуйте його на невеликій ділянці.
Підготовка нових або недавно відшліфованих підлог / дерев'яних поверхонь. Перш ніж наносити лак, підготуйте поверхню. Прошлифуйте, використовуючи шліфувальну сітку # 150 або наждачний папір. Підметіть поверхню і ретельно пропилососьте її. Протріть поверхню вологою ганчіркою, яка не залишає ворсу.
Підготовка попередньо лакованих підлог або дерев'яних поверхонь. Видаліть старий лак. Переконайтеся, що на поверхні підлоги немає воску і жиру. Далі дотримуйтесь рекомендацій по підготовки нової поверхні. Якщо лак складно видалити, прошліфуйте робочу поверхню дискової машиною # 150, наждачним папером # 180 або шліфувальної сіткою. Підметіть поверхню і ретельно пропилососьте її. протріть поверхню  вологою ганчіркою, яка не залишає ворсу. Для зазначеного типу поверхні рекомендується наносити 2-3 шари лаку.

НАНЕСЕННЯ. Механічно розмішайте вміст банки. Дайте речовині осісти протягом 10 хвилин. Здійснюйте нанесення в добре вентильованої кімнаті за допомогою нейлонової кисті, синтетичного аплікатора для водорозчинних покриттів. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів.
У поздовжньому напрямку, починаючи від вихідної стінки, виливайте лак на підлогу в формі смуги шириною 15-20 см. Намагайтеся наносити лак у напрямку росту деревних волокон. Використовуючи попередньо зволожений аплікатор або кисть, розтягніть смугу лаку по підлозі до протилежної стінки. Наносите кожен новий шар паралельно попередньому. Якщо будете натискати на аплікатор (кисть) занадто сильно або наносити дуже швидко, лак розбризкуватиметься. Пропущені ділянки необхідно негайно зафарбовувати. Про шліфують поверхню наждачним папером # 150 або # 180 в проміжку між нанесенням першого і другого шарів. Потім ретельно очистіть поверхню. Між нанесенням першого і другого шарів повинно пройти мінімум 2 години. Нанесення лаку товстим шаром, висока вологість, погана вентиляція можуть збільшити час висихання.

Якщо будете натискати на аплікатор (кисть) занадто сильно або наносити дуже швидко, лак розбризкуватиметься. Пропущені ділянки необхі


Реклама

Оголошення із рубрики "Лакокрасочная продукция"переглянути все
ПрАТ "Криворізький суріковий завод"
ПрАТ "Криворізький суріковий завод" запрошує до співпраці підприємства та дистриб'юторсь
Светоотражающая краска (украинский производитель) не китай!
Светоотражающая краска (украинский производитель) не китай! Цена от 375 грн за 0.5 литра   Ц
Светящаяся краска (украинский производитель) не китай!
Светящаяся краска (украинский производитель) не китай! Цена от 750 грн. Банка 0.5 литра Дост
Флуоресцентная краска Acmelight Fluorescent paint for Interior
Флуоресцентная краска Acmelight Fluorescent paint for Interior используется для декорирования и
Краски для промышленных полов в Москве с доставкой по России
В настоящее время к краскам для промышленных полов предъявляется достаточно много разноо
Электроизоляционный лак МЛ-92
1
Электроизоляционный лак МЛ-92

Продаем лак МЛ-92,который представляет собой раствор смеси глифталевого лака и меламино-формальдегидной смолы в органических растворителях.  Предназначается для пропитки обмоток электрических машин, аппаратов и трансформаторов и для покрытия электроизоляционных деталей. ...